Politic

Noi metode "murdare" de "luptă electorală" PSD. Dovezi ale turismului electoral din primul tur!

uje acl
Numărul extrem de mare de votanţi pe listele suplimentare din primul tur al alegerilor prezidenţiale nu a fost uitat de reprezentanţii ACL Giurgiu, care au făcut o serie de declaraţii incendiare pe această temă.
Prim-vicepreşedintele organizaţiei municipale ACL, Dragoş Ujeniuc, a declarat, într-o recentă conferinţă de presă, că are informaţii conform cărora, în nopţile dinaintea primului tur de scrutin (vineri spre sâmbătă şi, respectiv, sâmbătă spre duminică) prin Vama Giurgiu au intrat peste 100 de autoturisme, microbuze şi autocare cu numere de Bulgaria.
Ujeniuc susţine că toate aceste mijloace de transport au intrat GOALE şi au ieşit, duminică seara, după încheierea alegerilor, tot GOALE prin Vama Giurgiu. „Oamenii din Vamă au fost curioşi, evident, să afle de unde această afluenţă masivă de autoturisme prin punctul de frontieră Giurgiu, mai ales că era vorba despre mijloace de transport goale, toate conduse de şoferi bulgari. Iar cei pe care i-au întrebat au răspuns că este vorba despre un contract de închiriere încheiat cu un partid politic din Giurgiu! Despre ACL nu a fost, în mod sigur, vorba!
De aceea, semnalez aceste lucruri ca să se ştie că toate aceste mijloace de transport au fost folosite, în mod clar, pentru turism electoral. Le semnalez preei şi prin intermediul acesteia, giurgiuvenilor, pentru că oricum, Poliţia ascultă decât de ordinele ministrului Oprea şi oricum  nu controlează maşini cu numere de Bulgaria pline de turişti!
Aceasta este explicaţia numărului imens de alegători care au votat pe 2 noiembrie pe liste suplimentare în judeţul Giurgiu, ca şi în toate judeţele din sudul ţării! Şi sunt convins că asta se va întâmpla şi la turul II!
Sper, totuşi, că aceste declaraţii vor fi auzite acolo unde trebuie şi că PSD va fi descurajat măcar acum, în al 12-lea ceas, să mai recurgă la asftel de metode murdare”, afirmă primvicepreşedintele ACL Giurgiu, Dragoş Ujeniuc.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!