La zi

Lucrările din centrul oraşului- "praf în ochi"… de campanie!

9102-LUCRARI-ROMARAT

Celebrele lucrări de pe șoseaua București, care par a nu se mai termina, sunt, pentru unii, doar un ”praf” aruncat în ochii giurgiuvenilor, înaintea și în plină campanie electorală. Este opinia reprezentanților organizației municipale ACL, exprimată într-o recentă conferință de presă.

Primul care a atacat acest subiect a fost primvicepreședintele organizației municipale ACL, Dragoș Ujeniuc. El este convins că ceea ce se face acum în centrul orașului este doar de ochii lumii, lucrările fiind începute – deloc întâmplător, înaintea campaniei electorale:

uje acl

 „De ce, timp de doi ani şi jumătate, primarul PSD al oraşului nu a făcut nimic şi a început exact în septembrie, cu două luni înainte de alegeri? Ca să arate că Primăria PSD face atâtea pentru giurgiuveni! Până la urmă, asta e treaba primarului, şi asta ar fi trebuit să facă de când a preluat mandatul, continuu, nu doar acum, că suntem în campanie electorală!”, acuză Dragoş Ujeniuc.

beny

Spusele acestuia au fost întărite de preşedintele organizaţiei municipale ACL, Dumitru Beianu, care ştie mai multe detalii despre acest subiect: „Trebuie precizat că acest proiect de modernizare a centrului oraşului, cu care acum se împăunează domnul primar Barbu, este câştigat din 2011, de fostul primar Iliescu, iar Barbu a avut nevoie de doi ani şi jumătate pentru a implementa singurul proiect consistent pe care îl avea. De ce a aşteptat atât? Simplu! Pentru că trebuia să arate, în prag de alegeri, câte face PSD-ul pentru acest oraş!”

Și, pentru că se vorbea despre lucrări în oraș, Dumitru Beianu a profitat de întâlnirea cu presa locală pentru a transmite primarului Barbu un mesaj din partea locuitorilor unui cartier din Giurgiu, un cartier cu multe probleme: Rudari.

„Pentru oamenii de acolo este imperativă construirea măcar a unui trotuar, măcar pe o parte a şoselei, pentru că acolo accidentele sunt frecvente, iar locuitorii zonei sunt nevoiţi să facă slalom printre tiruri.

Cred că, deşi zona nu este sistematizată (acesta este un alt subiect), se pot sacrifica nişte pavele din acelea care se tot înlocuiesc, cu frenezie, în centru, se pot aloca şi nişte sume de bani – care, cu siguranţă, nu sunt enorme – şi se poate amenaja măcar un trotuar, pentru ca oamenii din Rudari să poată circula, cât de cât, în siguranţă.

Fac acest apel fără niciun fel de maliţiozitate, încercând doar să transmit, astfel, primarului Barbu, disperarea unor oameni care îşi ştiu zilnic copiii în pericol de moarte”, a precizat Dumitru Beianu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!