La zi

Cea de-a doua seară din programul Zilelor Oraşului, aproape un fiasco

Lipsă de organizare şi bătaie de joc la adresa giurgiuvenilor adunaţi în Piaţa Unirii. Aşa s-ar putea caracteriza, în puţine cuvinte, ce s-a întâmplat în cea de-a doua seară a manifestărilor dedicate Zilelor Oraşului.

Programul serii de sâmbătă a început cu trupa Milelnium Art, care şi-a respectat atât ora de intrare în scenă, cât şi intervalul orar în care trebuia să evolueze.

Din păcate, evoluţia trupei Millenium Art a fost singurul moment care a concis cu programul anunţat de organizatori. Şi asta pentru că, după evoluţia dansatorilor giurgiuveni, timp de aproape două ore, pe scena din Piaţa Unirii nu s-a mai întâmplat absolut nimic. Deşi, potrivit programului, ar fi urmat un spectacol oferit de Partida Romilor, iar trupele şi soliştii consacraţi ar fi trebuit să înceapă să intre în scenă de la ora 19. Ei bine, până pe la ora 20, singurul lucru care amintea că în Piaţa Unirii ar trebui să fie un spectacol era muzica ce răsuna în difuzoare, pusă de pe un calculator. Pe la ora 20, în scenă au apărut cei doi animatori ai spectacolor de Zilele Oraşului, care au reuşit să plictisească şi să irite şi mai mult publicul ce încă mai rămasese prin Piaţă, prin organizarea unor concursuri fără cap şi fără coadă şi prin discursuri mai mult decât insipide. Mai mult decât atât, în spectacol fusese invitată şi o trupă de tineri dansatori din Vedea, cărora li se spusese că vor evolua în jurul orei 17.30, numai că au intrat în cenă după ora 20.

După alte divagaţii ale aceloraşi enervanţi animatori, a căroro unică sarcină părea aceea de a trage cât mai mult de timp, spectacolul propriu-zis a început, în sfrşit, pe la ora 20.30, adică la mai bine de o oră şi jumătate de programul stabilit iniţial. Sngurul lucru care a mai amintit de acest program a fost numele celor ce au cântat – trupa Mândrele, Radu Ile, Sofie Vicoveanca şi Veta Biriş.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!