Politic Social

O campanie despre oameni, proiecte şi soluţii

_DSC0544Ultima zi a campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare de duminică, 25 mai, a oferit prilejul liberalilor giurgiuveni de a face un bilanţ al activităţilor din ultima lună. Despre cum s-a desfăşurat campania PNL Giurgiu au vorbit în conferinţă de presă vicepreşedintele Dumitru Gavrilă şi liderul liberalilor din municipiu, Dumitru Beianu.„PNL Giurgiu, ca întotdeauna, a demonstrat că face o campanie electorală decentă şi, atât în judeţ cât şi în municipiu, am fost primiţi cu respect de către cetăţeni. În afară de echipele liberale, în teren nu am văzut reprezentanţii vreunui alt partid. Noi, liberalii, fiind şi în administraţia publică locală am mers să le spunem de ce să ne voteze pentru că avem realizări, proiecte”, a spus Dumitru Gavrilă.

Şi Dumitru Beianu a vorbit despre acţiunile din municipiu pe care le-a coordonat, precizând că majoritatea celor cu care s-au întâlnit în deplasări au vrut nu doar să le asculte motivele pentru care ar trebui să voteze PNL, ci şi pentru a le relata liberalilor problemele lor. De la infrastructură rutieră şi cea legată de utilităţi, la lipsa locurilor de muncă şi până la iarba netăiată pe spaţiile din domeniul public.

„Ne-am gândit, în acest s_DSC0541ens, să organizăm un concurs cu premii constând în obiecte de grădinărit pentru cele mai frumoase grădini din jurul blocului”, a anunţat Dumitru Beianu, precizând că, destul de greu de crezut a fi o coincidenţă, doar în zilele în care echipele de campanie ale PNL au fost pe acolo, angajaţii de la Spaţii Verzi au curăţat zonele pe unde treceau liberalii.

Apoi, legat de lipsa locurilor de muncă, liderul liberalilor din municipiu a reamintit că este practic imposibil să revenim la perioada în care Giurgiu era un oraş industrializat, dar un atuu tot avem şi este legat de agricultură. Judeţul acesta este, de altfel, unul preponderent agricol, oamenii au terenuri pe care preferă să le dea în administrare asociaţiilor de profil, însă, acum, spune Beianu, Uniunea Europeană finanţează proiecte inovative în acest domeniu.

„Săptămâna viitoare, vor avea loc 2 evenimente importante, unul la Centrul de Afaceri, unde, în cadrul unei întâlniri, vor fi prezentate posibilităţile de a accesa fonduri europene pentru proiecte vizând culturile de trufe. Tot săptămâna viitoare, Vinalcool va organiza un seminar cu investitorii chinezi interesaţi de amenajarea unor ferme de animale. Mai sunt proiecte şi pentru culturi de trandafiri de dulceaţă şi multe alte culturi. Vorbim aici de mii de metri pătraţi de terenuri care, exploatate, ar însemna generarea de locuri de muncă”, a mai spus Dumitru Beianu.

 
C.S.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!