La zi

O mână de ajutor de la Consiliul Judeţean

Sprijin financiar în valoare de câteva sute de mii de lei pentru persoane aflate în dificultate şi pentru instituţii de cultură sau sportive din Giurgiu. Consiliul Judeţean Giurgiu a avut marţi, 1 martie, pe ordinea de zi a şedinţei ordinare, 14 puncte în acest sens.

Cei mai mulţi dintre aceia care vor primi sprijin financiar sunt giurgiuveni care au probleme grave de sănătate. În acest context, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Dumitru Beianu, a făcut un apel către toţi colegii săi.

Edilul le-a explicat celor prezenţi că întocmirea şi studierea dosarelor persoanelor care cer ajutor de la judeţ presupun o muncă intensă.

„Avem o sumedenie de solicitări, am alocat şi vom continua să alocăm sume mari pentru giurgiuvenii cu urgenţe medicale. Volumul de muncă în aceste cazuri este însă foarte mare. Dacă doriţi să vă implicaţi în această activitate, aveţi deschisă orice uşă în acest sens”, a declarat Beianu.

Consiliul Judeţean Giurgiu va acorda în următoarea perioadă sprijin financiar şi unor instituţii precum Inspectoratul Şcolar Judeţean, Muzeul Judeţean

„Teohari Antonescu”, dar vor fi ajutate şi Ansamblul Folcloric „Doina Dunării”, Clubul Sportiv Dunărea Giurgiu, Clubul Sportiv Nova Force, Fundaţia „Sfânta Maria” Giurgiu şi Asociaţia Sportivă Baschet Giurgiu.

De asemenea, 60.000 de lei vor ajunge la Consiliul municipal, banii urmând a fi folosiţi pentru soluţionarea problemei câinilor comunitari.

 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!