Actualitate

Odată la patru ani, se lucrează la podul rutier de la Gostinari! Ce bine ar fi să avem alegeri de două ori pe an!

podul de la gostinari 1Ne-am obişnuit ca, în campaniile electorale, primarii în funcţie să anunţe, cu surle şi trâmbiţe, că vor demara lucrări noi pentru a-i convinge pe cetăţeni „cât sunt ei de buni”. Dacă unii nu prea au făcut mare lucru în patru ani de mandat, speră ca acum, pe ultima sută, să arunce praf în ochii oamenilor, doar-doar, va mai convinge pe cineva că el reprezintă… cea mai bună opţiune.

Aşa s-a întâmplat şi la Gostinari. O problemă ce dăinuie de mai mulţi ani, podul rutier de peste râul Argeş, este adusă în atenţie odată la patru ani. Dacă până acum nu s-a făcut nimic, iar oamenii sunt nemulţumiţi de inactivitatea executivului administraţiei locale , acum primarul în funcţie Marin Ion le spune oamenilor că încep lucrările. Fix cu doar câteva zile înaintea votului! Acelaşi lucru l-a spus şi redactorilor noştri.

Iată ce a declarat primarul în funcţie:

„MARIN ION:  Deocamdată se face organizarea de șantier. Cred că lucrările vor începe cu data de miercuri. Termenul de finalizare al lucrărilor este de 18 luni. Așa este semnat contractul de lucrări.

Credeți că va fi gata la termen?

Eu cred că da. Cei care au câștigat licitația, sunt unii dintre cei mai puternici constructori de poduri din România.

Care sunt costurile proiectului?

N-aș putea să vă spun. Nu știu pe dinafară să vă dau detalii. Miercuri se plătește autorizația de construcție și, totodată, se emite și ordinul de începere. Am discutat și la ISC, cei de la Giurgiu și mi-au spus că vor începe lucrările exact în momentul în care se virează banii”.podul de la gostinari
Prin urmare, nici primarul Marin Ion nu a putut oferi informaţii cu privire la costuri, ceea ce ne face să fim neîncrezători cu privire la această importantă şi necesară investiţie.

Un pic mai realist şi cu picioarele pe pământ, candidatul PNL la funcţia de primar al comunei Gostinari, Dumitru Muşa ne-a declarat: „Eu spun sigur că nu are cum să înceapă lucrările pentru că nu are finanțare, nu sunt bani pentru acest proiect. Din câte știu și eu când am fost viceprimar era pe ordonanța 7 acest proiect, care acum s-a mutat pe hotărârea de guvern 28 și de atunci erau toate aprobările, care acum s-au reînnoit, dar finanțare nu a existat nici atunci și nici acum. Cu toţii ne dorim să finalizăm această investiţie, însă nu putem vinde oamenilor speranţe. Eu am ales să le spun oamenilor din localitate întotdeauna adevărul!”

InfoPress

 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!