La zi Social

"Oferă o bucurie, donează o jucărie"

Preşedintele CSL Giurgiu, Leontina Niţulescu a prezentat recent un eveniment lansat în municipiul Giurgiu, intitulat „Oferă o bucurie, donează o jucărie”, ce are ca scop stângerea şi donarea de jucării, ce cor fi oferite caselor de copii.
„În fiecare an, în prima zi de vară se celebrează Ziua Internaţională a Copilului, prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viaţa fiecărui om – copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a aprecia şi iubi copiii şi de a promova bunăstarea copiilor din toată lumea. Este ziua în care încercăm încă o dată să conştientizăm, că interesul pentru copil trebuie să fie unul prioritar şi că, toţi copiii au nevoie de sprijinul şi atenţia noastră zi de zi. De aici a pornit şi iniţiativa noastră de a strânge jucării pentru copii, fiindcă vrem să aducem zâmbete pe chipurile cât mai multor copii”, a subliniat Leontina.
Aşadar, evenimentul „Oferă o bucurie, donează o jucărie”, are ca scop stângerea şi donarea de jucării, iar punctul de colectare  este la sediul PNL Giurgiu de pe STRADA GRASSE (pietonala), zilnic în intervalul orar  9:00 – 14:00. Cei interesaţi pot lua legătura cu preşedintele CSL, Leontina Niţulescu, prin mesaj pe pagina de facebook.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!