Politic

Ordonanţa 55, „ordonanţa ruşinii”

ujeniuc

Respingerea, de către deputaţi, a celebrei Ordonanţe ce permite traseismul aleşilor locali a fost o supriză pentru Opoziţie. Tema a fost abordată şi în conferinţa de presă a liberalilor giurgiuveni, vineri, 19 septembrie.

În opinia vicepreşedintelui organizaţiei municipale PNL, Dragoş Ujeniuc, ordonanţa ce permite traseismul politic al aleşilor locali este o mare ruşine pentru România în Europa:

„Dumnezeu ştie cum s-a întâmplat că Puterea, majoritară în Parlament, n-a reuşit să adune voturile ca să treacă prin Camera Deputaţilor şi aşteptăm cu interes votul din Senat, vot decizional, care hotărăşte dacă această ordonanţă  – o ordonanţă „a ruşinii”- rămâne sau nu în vigoare.

Indiferent, însă, de decizia Senatului, răul a fost făcut, pentru că se va fi petrecut deja efectul dorit de Ponta şi camarila sa, şi anume să aibă prilejul să pună presiune pe primari şi pe consilierii locali din ţară – ceea ce s-a şi întâmplat – şi se va ajunge la momentul în care această ordonanţă îşi va îndeplini rolul, chiar dacă ar fi să „cadă” şi în Senat, aşa cum s-a întâmplat în Camera Deputaţilor”, a declarat Dragoş Ujeniuc, vicepreşedintele Organizaţiei municipale PNL Giurgiu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!