Actualitate Anunțuri

PARCUL din LIVADĂ a împlinit un an

*In luna octombrie 2021 inaugaram “Parcul din Livadă” – un spaţiu de lucru pus îndeosebi la dispoziţia elevilor ce vizitează „Uzina de Apă” şi fac turul companiei, descoperind povestea apei de la “izvoare” şi până la robinet.

* Iniţiatorii proiectului- reprezentanţii Compartimentului Relaţii Publice din Apa Service au propus amenajarea unei suprafeţe de peste 800 de metri patraţi , parcul fiind mobilat ecologic, cu decoruri din piatră şi lemn. Au fost excluse, din costrucţie şi amenajare, materiale precum plasticul, cauciucul sau metalul, ultimul dintre acestea nefiind tolerat nici la nivel de cuie sau şuruburi.

*Intrarea în „Parcul din livadă” a fost gândită ca două alei ce grafic simbolizează forma picăturii de apă, un element unic fiind legat de faptul că în „desenarea” parcului au fost excluse liniile drepte. Vizitatorii sunt invitaţi la odihnă şi relaxare având la dispoziţie mobilier din butuci- scaune şi mese de lucru.

*Între timp Parcul din Livadă a ajuns foarte cunoscut şi solicitat, zeci de grupuri de elevi, studenţi, profesori dar şi alţi oaspeţi venind în acest spaţiu de lucru. Aici am sărbătorit Ziua Gospodarului, am primit grupuri de elevi cu “Scoala altfel”, am invitat arhitecţi si elevi să ne sprijine cu ideile lor pentru restaurarea “Uzinei de apă”, ne-am invitat colegele de “Ziua iei”. O vizită deosebită a fost cea a marelui regizor Alexander Hausvater, care a organizat in parc un workshop cu actorii teatrului “Tudor Vianu” din localitate. Ne-am întâlnit cu micuţii elevi la picnic, la ore de desen sau pictură, am organizat premierea Concursului judeţean de grafică “APA, IZVORUL VIEŢII”, ajuns la ediţia a III-a. Şi, desigur, povestea merge înainte…

**Costurile companiei Apa Service legate de construcţia acestui spaţiu ecologic au fost minime, proiectul bazându-se pe donaţii şi voluntariat şi mai ales pe principiul că forţa de muncă necesară amenajării parcului trebuie să fie exclusiv asigurată de angajaţii companiei- amănunt ce conferă o valoare aparte proiectului.

Comp. Relaţii Publice şi Mass Media

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!