Actualitate Anunțuri

Campanie Apa Service SA: ”Apa în școli”

Azi, ora 09.00 – clasa a V-a A – Colegiul Național ”Ion Maiorescu”: ”Ați putea să rămâneți la noi până la ora 1?”

💦Așa ne-au primit cei mai mici dintre maiorescienii giurgiuveni, la ora despre apă, din cadrul campaniei ”Apa în școli”. Pentru că lecția noastră despe apă iese din tiparul unei ore obișnuite, copiii devin extrem de curioși și atrași de discuțiile libere, în care fiecare poate pune întrebări, exprimându-se liber.

💦Așa aflăm de la ei că, într-o iarnă, un tată a încercat să dezghețe roata la mașină cu apă fierbinte și a înghețat mai tare, sau că un copil a băut 4 litri de apă într-o zi, sau că unuia îi pune mami în lapte puțină cafea și multe alte aspecte, toate cu un numitor comun…apa.

💦La clasa a V-a B, am primit altfel de întrebări: ”A shimbat Apa Service conductele de apă din oraș?”, ”Unde se duce apa din canalizare?” sau ” De ce se pune clor într-o piscină?”.

💦Nimeni nu a rămas nelămurit, din contră, copiii au aflat informații despre anomaliile apei, circuitul acesteia în natură și traseul de la izvoare până la robinet. Le-am vorbit despre rolul stației de epurare și istoricul Uzinei de Apă. De fapt, le-am vorbit despre noi, Apa Service Giurgiu, compania care și-a propus să încurajeze educația și copiii, prin lecții despre cea mai importantă resursă a naturii.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!