Actualitate

Partidul Național Liberal a arătat întotdeauna că este un partener loial al mediului de afaceri!

Recent, Partidul Național Liberal a organizat „Cafeneaua Liberală”, un eveniment tematic la care au participat oameni de afaceri giurgiuveni și domnii Adrian Anghelescu – candidatul PNL la Primăria Municipiului Giurgiu, Dumitru Beianu – candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Giurgiu și președintele PNL Giurgiu – europarlamentarul Dan Motreanu.
Partidul Național Liberal a arătat întotdeauna că este un partener loial al mediului de afaceri, înțelegând importanța pe care sectorul privat o are în arhitectura unei țări dezvoltate.
Reprezentanții mediului de afaceri giurgiuvean au avut ocazia astfel de a prezenta problemele cu care se confruntă și de a discuta despre eventuale soluții pe care le văd, în vreme ce domnii Adrian Anghelescu, Dumitru Beianu și Dan Motreanu le-au prezentat viziunea Partidului Național Liberal și au punctat asupra atenției pe care autoritățile locale conduse de PNL o vor acorda mediului de afaceri giurgiuvean după câștigarea alegerilor din 27 septembrie.

Declarația domnului Adrian Anghelescu: Bun găsit tuturor! Astăzi seară am avut o întâlnire cu mediul de afaceri giurgiuvean în care am discutat despre transparența decizională, despre o perspectivă reală, despre nivelul taxelor și impozitelor pe orașul Giurgiu și pe județul Giurgiu, astfel încât am avut parte de foarte multe întrebări, de foarte multe propuneri și recomandări. N-am uitat să vorbesc despre motoarele economice care ne trebuiesc în orașul Giurgiu pentru a crea o infrastructură adecvată și servicii publice de calitate.
Declarația domnului Dumitru Beianu: „Am avut astăzi o întâlnire informală, colegială, chiar prietenească cu câțiva oameni de afaceri din Giurgiu, surprinși poate și ei, ca și noi, de multitudinea problemelor, de lista destul de săracă a soluțiilor, dar privind cu speranță și optimism la un viitor la îmbunătățirea căruia trebuie să contribuim cu toții. Este evident, spunem noi, cei din administrație, că fără un mediu de afaceri puternic, dincolo de faptul că ei finanțează inclusiv politica salarială a sistemului bugetar, nu putem avea o societate dezvoltată. Vrem foarte multe de la orașul Giurgiu, de la județul Giurgiu. Ne putem lega speranțele în mod îndreptățit că vor veni foarte mulți bani europeni pe absolut toate domeniile disponibile, inclusiv în județul Giurgiu. Am identificat și câteva soluții. Am convenit să gândim un consiliu al oamenilor de afaceri cu care autoritățile locale din municipiu și din județ să aibă întâlniri periodice, pentru că, repet, preocuparea este continuă și soluționarea problemelor ridicate și a multor altele care vor apărea în viitor va depinde de această comunicare deschisă, sinceră și bazată pe respect reciproc. Le mulțumesc tuturor participanților, tuturor celor care, nefiind astăzi aici, se gândesc poate, cu un minim optimism la ceea ce putem face împreună, și îi rog să conteze pe o administrație liberală performantă alături de mediul de afaceri din Giurgiu.”

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!