Actualitate

PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL – ORGANIZAȚIA JUDEȚEANĂ GIURGIU -COMUNICAT DE PRESĂ

Giurgiu, 24.06.2020

În data de 16.06.2020, consilierii județeni PNL au depus la Consiliul Județean Giurgiu un proiect de hotărâre prin care propuneau utilizarea excedentului bugetar local în sumă de 13 milioane lei, ca sursă de finanțare a sistemului de protecție a copilului și a persoanelor cu handicap din centrele instituționalizate.

În acest fel, s-a identificat și propus o soluție de rezolvare a crizei de la DGASPC Giurgiu, unde s-au înregistrat restanțe salariale în lunile aprilie și mai 2020.

Chiar dacă, din motive pe care nu le înțelegem, în loc să înscrie proiectul consilierilor județeni PNL pe ordinea de zi a ședinței CJ din data de 23.06.2020, a preferat să preia o parte din acesta în propriul proiect de rectificare a bugetului, este de salutat că în sfârșit, după 2 luni de criză, domnul președinte Mina Marian a găsit de cuviință să respecte legislația în vigoare și să aloce fondurile necesare achitării salariilor restante.

În acest context, considerăm că se impune organizarea unei alte ședințe, în care proiectul liberalilor să fie dezbătut și aprobat, altfel ne putem confrunta din nou cu restanțe salariale aferente lunii iunie 2020.

Biroul de Presă al Organizației Județene PNL Giurgiu

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!