Actualitate

Partidul Naţional Liberal se prezintă în fața giurgiuvenilor cu o echipa care îmbina experiența în administrație cu prospețimea în politică

Ben Oni Ardelean a fost alături de cei doi candidați PNL Giurgiu la Primăria Giurgiu, respectiv Consiliul Județean Giurgiu. Ne-am întâlnit și am discutat despre proiecte viitoare importante pentru comunitatea giurgiuveană. Ne-a făcut surpriza de a ne prezenta pe pagina sa de Facebook :

„Adrian Anghelescu, candidatul #PNL la Primaria Giurgiu, este pilot comandant pe aeronave Airbus, a cochetat cu politica din anii studenţiei, iar din anul 2016 a devenit consilier municipal PNL având nenumărate luări de poziţii şi puncte de vedere în fiecare şedinţă a CLM Giurgiu.

Dumitru Beianu, candidatul #PNL la CJ Giurgiu este secretar de stat la Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, având o vastă experiență in zona politico-administrativă.

Partidul Naţional Liberal se prezintă în fața giurgiuvenilor cu o echipa care îmbina experiența în administrație cu prospețimea în politică, o echipă hotărâtă să aducă la nivelul județului și municipiului exemplele de succes ale administrației liberale din România, precum PNL a arătat că #sepoate în Timișoara, Oradea, Cluj Napoca sau Alba Iulia.

Giurgiu trebuie să renască! Mult succes!”

administratieliberala

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!