Actualitate

Partidul Naţional Liberal Giurgiu se bucură de o largă apreciere în toate localităţile judeţului. Beianu Dumitru, OMUL potrivit pentru CJ Giurgiu

Din dorinţa de a lua contact cu cât mai mulţi cetăţeni în vederea promovării candidaţilor  Partidului Naţional Liberal la primăriile locale şi a echipei de consilieri locali, precum şi candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu – Beianu Dumitru, stafful  liberalilor giurgiuveni s-a aflat duminică, 13 septembrie a.c., in mai multe localitati: Buturugeni, Ogrezeni, Joița, Săbăreni și Cosoba. Daca la Buturugeni si Ogrezeni, PNL are candidati tineri – Gheorghe Marius-Avram si Nicușor Iacob, care se bucura de aprecierea consatenilor sai, pentru celelalte trei primării, candidatii sunt deja consacrati, ei avand la activ ma multe mandate de primar. Vorbim aici despre Constantin Tănase (Joița), Viorel Iosif (Săbăreni) și Gabriel Lixandru (Cosoba). Aşadar, fără pretenţia de a exagera cu ceva, cei trei primari au confirmat, chiar mai mult decât era necesar, că locul  lor este în fruntea comunităţii.

„Am ajuns la Buturugeni, unde am fost alături de candidatul nostru la primărie, Gheorghe Marius-Avram. Buturugeni este una dintre comunele în care gazul natural încă nu are șanse sa ajungă, cu actualul primar, așa că principalul punct din programul lui Marius este înființarea unei rețele de distribuție a gazelor în toate cele patru sate ale comunei, investiție care se poate realiza doar prin asociere cu Mihailesti. Primarul actual si viitor al orașului
i-a promis tânărului coleg si candidat, Marius-Avram tot sprijinul în acest demers. Preocupat de conectarea la această sursă de energie a tuturor localităților din Giurgiu, situate in proximitatea conductelor de transport, îl asigur pe Marius ca preocupările sale sunt pe mâini bune. În planurile sale se mai numără un sistem de canalizare menajera, o grădiniță cu program prelungit și modernizarea dotărilor din școlile comunei.
De asemenea, am vizitat Ogrezeni, pentru a-l susține pe Nicușor Iacob, candidatul PNL la primaria comunei.
Am ajuns apoi în colțul județului cel mai îndepărtat de municipiul Giurgiu: comunele Joița, Săbăreni și Cosoba. Am discutat cu oamenii, însoțit de candidații PNL la cele trei primării: Constantin Tănase (Joița), Viorel Iosif (Săbăreni) și Gabriel Lixandru (Cosoba). Locuitorii din această zonă atât de îndepărtată de municipiul-reședință de județ sunt cei pentru care consider că este necesară deschiderea Biroului de Transfer Date în zona de Nord a județului. Drumurile lungi până în Giurgiu doar pentru a depune o hârtie ar trebui scurtate.
Investitiile așteptate pentru rețele de apa și canalizare in județul Giurgiu, finanțate de UE cu 170 de milioane de euro, vor aduce și in aceasta zona confortul așteptat de prea mulți ani”, a declarat Dumitru Beianu, candidatul PNL Giurgiu la functia de presedinte al Consiliului Judetean Giurgiu.

Beneficiind, aşadar, de un bogat capital uman, dar şi de imagine, Partidul Naţional Liberal Giurgiu se bucură de o largă apreciere în toate localităţile judeţului, iar modul în care aceştia sunt întâmpinaţi, în campania electorală, pentru alegerile din 27 septebrie, dă garanţia unei victorii masive la vot şi, implicit, câştigarea cât mai multor primării si implicit câştigarea presedintiei Consiliului Judetean Giurgiu de catre BEIANU DUMITRU.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!