Actualitate

PATRU MINORI INSTITUȚIONALIZATI, IDENTIFICAȚI DE POLIȚIȘTII GIURGIUVENI LA DOUA ZILE DE LA DATA DISPARITIEI

În urma activităților specifice de căutare desfășurate de polițiștii giurgiuveni, patru minori instituționalizați într-o casă de tip familial din municipiul Giurgiu, dispăruți în ziua de 9 februarie 2020, au fost depistați pe raza comunei Stoenești.

La data de 9 februarie a.c., Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată de către un reprezentant al unei case de tip familial din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că patru minori instituționalizați, trei fete cu vârstele de 15, 16 și 17 ani și un băiat de 16 ani, au plecat voluntar din centru și nu au mai revenit.

Astfel, în ziua de 11 februarie a.c., în urma activităților specifice de căutare, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Călugăreni au depistat minorii în cauză pe raza comunei Stoenești, județul Giurgiu, ulterior fiind conduși la sediul Secției nr. 1 Poliție Rurală Călugăreni de unde au fost preluați de reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Giurgiu, au aratat intr-un comunicat de presa reprezentantii IPJ Giurgiu.

InfoPress

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!