Economic La zi

Percheziţii la evazionişti în zona Comana! Cinci persoane, aduse la audieri, la Giurgiu

neagu pol1Marţi dimineaţă, la primele ore, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, Secţia nr. 2 de Poliţie Rurală şi Serviciului de Acţiuni Speciale au efectuat şase percheziţii pe raza de competenţă a Secţiei nr. 2 de Poliţie Rurală Comana din judeţul Giurgiu şi una în municipiul Bucureşti, la domiciliile unor administratori de societăţi comerciale ce au ca obiect de activitate comercializarea de legume şi fructe.

Poliţiştii intrumentau un dosar în care, în perioada 2008 – 2014 reprezentanţii a şase societăţi comerciale au efectuat achiziţii fictive de legume şi fructe, creând un prejudiciu la bugetul de stat de aproximativ 1.500.000 euro.
Cinci persoane au fost aduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu pentru audieri, acestea fiind cercetate pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală.
Printre cei cinci se numără şi controversatul om de afaceri din Vărăşti, Nicuşor Neagu, care, la intrare în sediul IJP, se declara nevinovat, fiind convins că totul este o răzbunare politică a actualului primar din cumna în care Neagu este consilier local – Vărăşti -.
Reamintim că de numele lui Nicuşor Neagu (fost candidat la Primăria Vărăşti) sunt legate mai multe scandaluri în comuna natală, dar şi un accident rutier (la Băneasa), în care victimă a fost o fetiţă, ce a murit.
C.M.
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!