Comentarii

Personaje vechi şi triste

nastase-voiculescu

Cu 10-15 ani în urmă, conduceau destinele acestei ţări. Dictau hotărâri de guvern, influenţau sferele de… influenţă, desenau harta baroniadei româneşti, îşi uneau partidele. Într-un cuvânt, conduceau ţara. Astăzi, în anul de graţie 2014, par mai degrabă două personaje decrepite prematur, lovite de ridicol.

Precum doi crai bătrâni care după ce-şi cănesc mustaţa şi perciunii pentru a zecea oară într-o aceeaşi zi, se calcă pe picioare care să-i cânte primul o serenadă Mădălinei Ghenea. Că tot a trecut şi olteanca noastră de la Di Caprio şi Buttler, la ”tinerelul” Paul Haggis (61 de primăveri împlinite pe 10 martie).

În ziua în care Adrian Năstase a fost eliberat din închisoare, adică joi, 21 august, cel care aşteaptă să vină Ponta la Cotroceni pentru a fi eliberat, Dan Voiculescu, i-a transmis un mesaj. Ce a postat  Felix pe blogul personal? Trăim într-o dictatură care se apropie de final şi sunt convins că după aceea vor fi multe de construit în ţara noastră. Asta de parcă între 2000 şi 2004, am fi trăit în Utopia, unde prisoseau laptele şi mierea. Unde autostrăzile se construiau peste noapte, şomajul era de sub 1%, iar peste toate, nivelul nostru de trai era invidiat de către danezi, suedezi, elveţieni şi germani…

Virgil MOCANU      

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!