Actualitate

Peste 1.200 de membri PNL, parlamentari, primari şi aleşi locali, la , reuniunea Consiliului Naţional al Partidul Naţional Liberal

Consiliul Naţional al PNL s-a reunit, duminică, 02 februarie 2020, la Palatul Parlamentului, în prezenţa a peste 1200 de membri veniţi din toată ţara, parlamentari, primari şi aleşi locali.

In cadrul şedinţei a fost prezentat Raportul de activitate al Guvernului şi s-a discutat despre pregătirea campaniei pentru alegerile locale. De asemenea, premierul a precizat şi că urmează o „curăţenie” în administraţie.

Totodata, premierul Ludovic Orban a subliniat că nu se lasă judecat de actuala majoritate din Parlament şi că doreşte câştigarea alegerilor viitoare.

”România este ținută captivă de tot felul de baroni și baroneți roșii care își imaginează că instituțiile statului au fost inventate ca să le producă lor avantaje și nu ca să servească cetățeanul.
Nu avem nici măcar trei luni la guvernare și în timpul acesta s-a schimbat radical poziția față de România la nivel european, poziția mediului de afaceri din România, poziția potențialilor investitori care vor să investească în România, poziția sistemului financiar-bancar. Lucrul acesta se vede în modul în care Florin Cîțu reușește să ia credite la dobânzi mult mai performante, care îndatorează mai puțin statul român.
Sigur că nu noi suntem de vină că am ajuns în situația să luăm credite.
Suntem cu mandatul pe masă pentru a face ceea ce considerăm noi că este fundamental pentru România. Cu 22% în Parlament este foarte greu să guvernezi România.
O spun limpede, nu știu ce se va întâmpla în Parlament, dar vă zic clar, nu mă las judecat de actuala majoritate din Parlament care nu are nicio legătură cu interesul României.
Nu îmi este teamă de ei și, indiferent, ce se va întâmpla în următoarea perioadă, noi avem un singur lucru de făcut, să răspundem așteptărilor românilor, să ne ducem către fiecare român, să le arătăm visul nostru, credința noastră și puterea de a le realiza. ”, a declarant liderul PNL, Ludovic Orban.

Sursa: https://www.facebook.com/pnl.ro/

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!