Actualitate Anunțuri

Piaţă volantă, la Direcţia Agricolă Giurgiu

„Piata volanta se doreşte a fi un semnal în vederea încurajării şi consumului de produse locale. Astfel, giurgiuvenii vor fi rasfatati cu legume si fructe proaspete, direct de la producatori. Ne dorim sa permanentizam acest gen de activitati. Suntem încrezători că acest eveniment va avea continuitate, că vom dezvolta ideea. Dar, în primul rând, aceasta depinde de consumatori, pe care îi aşteptăm în număr cât mai mare” – directorul executiv DAJ Giurgiu, Petra Ochisor.

Prima ediţie a pieţei volante este organizată sâmbătă, 11 septembrie, de Direcţia pentru Agricultură Judeţeană (DAJ) Giurgiu. Ineditul eveniment va avea loc la sediul instituţiei, in curtea interioara, si se va repeta in zilele de 18 si 25 septembrie, in aceeasi locatie. Apoi, in zilele de 2,9 si 10 octombrie 2021, actiunea se va muta pe pietonala de pe str. Mircea cel Batran, pentru a sarbatori si Ziua Nationala a produselor agroalimentare romanesti, tot in scopul încurajării consumului de produse agroalimentare autohtone şi de produse tradiţionale.Acţiunea se doreşte a fi un semnal adresat atât producătorilor, cât şi consumatorilor, prin care DAJ Giurgiu asigură toată disponibilitatea, în vederea încurajării şi consumului de produse locale.

Piața volantă in curtea DAJ Giurgiu va fi deschisă în urmatoarele zile de sâmbătă, 11,18 si 25 septembrie, între orele 8.00 şi 17.00. Giurgiuvenii vor avea astfel din nou posibilitatea să achiziţioneze legume şi fructe proaspete de sezon direct de la producători.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!