Actualitate

Plouă în Ateneu

Primele probleme au apărut acum mai bine de un an însă au fost se pare lăsate în coadă de peşte de fosta administraţie. Aşa s-a ajuns ca astăzi, în incinta Ateneului să plouă la propriu, atunci când se topește zăpada de pe acoperiș, sau atunci când cad precipitaţii.

Aşa de multă apă se scurge din tavan încât angajaţii sunt nevoiţi să împânzească găleţi şi ligeane pentru a colecta apa infiltrată. Aceasta este situaţia in incinta Ateneul“Nicolae Bălănescu” atunci cand ploua sau se topeste zapada şi asta la doar câţiva ani de la darea în folosinţă. Dincolo de aspectele de deterirorare, din această cauză, o serie de evenimente organizate în acest sezon au fost puse sub semnul întrebării, dar din fericire nu s-a ajuns la anularea lor. Conform directorului Virgil Peţanca, în această clădire “plouă” de aproximativ un an, fiind sesizată firma de construcţie încă de pe atunci, când lucrarea era în garanţie.

Primăria municipiului Giurgiu a transmis o adresă constructorului prin care firma respectivă este somată să remedieze defecţiunile la hidroizolaţia ateneului, în termen de cinci zile. În caz contrar, conform articolului 18, punctul 3 din contractul încheiat între municipalitate şi constructor, Primăria are posibilitatea de a angaja o altă firmă care să efectueze lucrările respective. Plata acestora din urmă se face din garanţia de bună execuţie, în procent de 30% din valoarea totală a lucrării, având în vedere că nu s-a întocmit încă procesul verbal de recepţie finală între municipalitate şi constructor.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!