Actualitate

A murit încercând să se încălzească

Un apel primit la 112 a dus la descoperirea unei tragedii: un bărbat a fost găsit mort într-un apartament din cartierul Oinac. Din primele cercetări, decesul a fost provocat de acumularea de gaze din locuinţă, iar gazele proveneau de la o sobă cu butelie, care, peste noapte, s-a stins.

 Era aproape de ora 8, joi dimineaţă, când la 112 se primea un apel prin care locatarii blocului 60 Vamă anunţau că se simte miros puternic de gaze şi că unul din vecinii lor, de la etajul unu, ar fi blocat în apartament. Echipa de intervenţie a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a ajuns rapid la faţa locului, a spart uşa apartamentului şi a găsit un om care murise, se pare, de mai mut timp.

Din spusele vecinilor am aflat că victima acestei tragedii era şofer profesionist, lucrând la una din firmele de specialitate din oraş şi că la prânz urma să plece într-o cursă spre Italia. Se pare că apartamentul în care şi-a găsit sfârşitul nu îi aparţinea, însă nu este prea clar cum a ajuns acolo. Cel mai probabil, a pornit o sobă cu butelie seara, a adormit în timp ce această instalaţie funcţiona, peste noapte, focul s-a stins, însă gazele au continuat să iasă şi să se acumuleze în aparament, iar această acumulare i-a fost fatală, bărbatul decedând în somn.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!