Actualitate Economic Educație La zi Politic

PNL acoperă găurile din buget lăsate de PSD și plătește toate restanțele la programele naționale pentru dezvoltarea României

PNL acoperă găurile din buget lăsate de PSD și plătește toate restanțele la programele naționale pentru dezvoltarea României.

Guvernul Orban adoptă, în ședința de astăzi, rectificarea bugetară pe anul 2020.
Maria Gabriela Horga, consilier al premierului Orban și candidat la Camera Deputaților, susține că ” prin această rectificare asigurăm continuarea investițiilor, astfel că acestea sunt estimate la 55 de miliarde de lei, în creștere cu 4,5 miliarde de lei față de bugetul inițial.
U miliard de lei sunt alocați în plus pentru plata facturilor proiectelor finanțate din Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL). Susținem dezvoltarea locală și achităm facturile la timp spre deosebire de guvernările anterioare care nu și-au onorat datoriile față de firme.
1,1 miliarde se acordă, lei în plus pentru subvențiile în agricultură din fonduri externe nerambursabile (FEGA), bani atât de așteptați de fermieri.
În același timp, 160 milioane lei în sunt alocați pentru despăgubirea producătorilor agricoli din sectorul vegetal afectat de secetă.”

(Material comandat de PNL Giurgiu, cod mandatar financiar 11200025)

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!