Eveniment Politic

PNL are filială şi în Belgia

pnl belgiaAlina Gorghiu, Vasile Blaga și Marian Petrache au participat la lansarea oficială a filialei PNL -Belgia, dar și la vizitarea expoziției documentare ”140 de ani de liberalism în România. Aici au fost întâmpinaţi de copreşedintele liberalilor din Bruxelles, Ana Şerban. La această activitate a luat parte şi o delegaţie a PNL  Giurgiu, delegaţie ce se afla la Bruxelles la invitaţia europarlamentarului Theodor Stolojan.

alina si blagaO delegaţie a Partidului Naţional Liberal, condusă de copreşedinţii Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, au participat marti, la Bruxelles, la lansarea oficiala a filialei PNL Belgia. Alături de români din diaspora, la eveniment a luat parte şi o delegaţie a liberalilor din judeţul Giurgiu, condusă pe copreşedintele Gheorghe Ştefan.

alina cu stefanCu acest prilej, au fost prezentate obiectivele şi priorităţile organizaţiei din Belgia, ce îşi propune dezvoltarea relaţiei cu românii din diaspora şi promovarea la nivel european a valorilor liberale. De asemenea, liderii PNL au luat parte la o serie de evenimente dedicate celebrării a 140 de ani de la fondarea Partidului Naţional Liberal, ce s-au desfăşurat la sediul Partidului Popular European.

stefan cu blagaProgramul  manifestărilor a inclus o conferinţă cu tema “Valori liberale în România şi în UE” şi expoziţia documentară “140 de ani de liberalism în România”.

De asemenea, la întâlnirea cu liberalii din Bruxelles, membrii de partid din diaspora au fost invitaţi de liderii de la Bucureşti să contribuie la redactarea textului moţiunii de cenzură.
Când toate părerile vor fi adunate şi textul finalizat, partidul este deschis şi la negocieri în interiorul parlamentului.
Moţiunea de cenzură va fi depusă în parlament pe 5 iunie şi tocmai de aceea părerea românilor din diaspora contează.

M. M.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!