Politic

Corneliu Vadim Tudor şi Elena Băsescu, activitate europarlamentară zero

Corneliu-Vadim-TudorCorneliu Vadim Tudor, probabil cel mai vocal politician român din ultimii 20 de ani, nu mai este la fel de… decibelic şi când vine vorba de activitatea concretă în supremul for legislativ continental.
Europarlamentarul, alături de Ovidiu Silaghi şi Dan Zamfirescu, se clasează pe ultimul loc într-un foarte trist clasament al celor mai apatici aleşi europeni. Nici unul dintre aceştia nu a avut nici cea mai mică iniţiativă în mandatul aferent.
Conform votewatch.eu, cei trei nu se regăsescu deloc în diverse categorii monitorizate, precum proiectele de aviz, rapoartele amendate, întrebările parlamentare, declaraţiile scrise şi semnate, moţiunile semnate.
Altfel spus, trioul Tudor&Silaghi&Zamfirescu a dormit, la propriu, la Bruxelles, desigur, atunci când a mai şi fost prezent în sală.
Pe lângă aceştia, alţi şase europarlamentari români, printre care şi draga noastră odraslă de Cotroceni, nu au contribuit deloc la elaborarea vreunui raport. Este vorba, aşadar, de Elena Băsescu, Minodora Cliveti, Vasilica Dăncilă, Iosif Matula, Claudiu Tănăsescu şi Adrian Severin.
Monitorizarea acoperă activitatea europarlamentarilor din perioada 14 septembrie 2009 – 1 ianuarie 2014.
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!