La zi

ISU Giurgiu- singura instituţie din judeţ care a luat un "foarte bine" de la Curtea de Conturi

apostol bunCurtea de Conturi a României a centralizat toate datele din teritoriu şi a publicat, recent, raportul de activitate pe anul 2012.
Astfel, în urma controalelor celor de la Curtea de Conturi la instituţiile publice, au fost acordate calificativele „foarte bine”, „bine”, „satisfăcător” şi „nesatisfăcător” în ceea ce priveşte entităţile publice verificate.
Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă „Vlaşca” Giurgiu este singura instituţie publică de la noi care a obţinut calificativul „foarte bine”, alături de alte instituţii din ţară, precum Universitatea de Medicină şi Farmacie Craiova, Casele de Asigurări de Sănătate Cluj, Braşov şi Galaţi, Penitenciarul cu Regim Închis Miercurea Ciuc sau Agenţia Naţională pentru Integritate. În total, sunt 47 de instituţii publice care, în urma controalelor celor de la Curtea de Conturi, au fost găsite fără probleme.
Alte 333 de entităţi publice de la nivelul întregii ţări au primit calificativul „bine”, 130 au primit „satisfăcător”, iar 47 -„nesatisfăcător” din partea celor de la Curtea de Conturi. C.S.
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!