Actualitate

PNL Giurgiu: Alegerile de la municipiu, în linie dreaptă! Liberalii au de ales: reconstrucţia sau declinul!

În timp ce unii vor să reconstruiască PNL-ul, şi au demonstrat asta de-a lungul anilor muncind, alţii se gândesc la plata unor “poliţe” pentru că au fost scoşi din cărţi în 2016 şi astfel nu mai sunt “abonaţi” la funcţii oferite de partid.  Ba, chiar, se gândesc să cumpere delegaţi, că doar la asta se pricep ei cel mai bine.  Dacă se vor lăsa cumpăraţi cu cei 100 de lei, cât se vehiculează prin urbea noastră, rămâne de văzut! În joc e viitorul PNL Giurgiu, partidul care înainte de 2000  nu reuşea să obţină mai mult de 5-6 la sută din sufragiile electoratului. PNL Giurgiu care, chiar şi după anul greu 2016, poate să redevină ce a fost cândva, doar dacă va avea o conducere care va pune interesul partidului mai presus de orice.
PNL organizaţia municipală Giurgiu se pregăteşte pentru alegerile interne ce vor avea loc sâmbătă, 22 aprilie, începând cu ora 10,00, la Casa Armatei din municipiul Giurgiu. Delegaţii la conferinţă vor vota pe unul din cei 3 candidaţi: preşedintele interimar Cosmin Marciu, Dana Danciu şi Marian Măroiu. Primii doi candidaţi sunt membri vechi ai PNL, oameni care vor să reclădească PNL pe principii sănătoase şi, cel mai important, niciunul dintre ei nu a ocupat vreo funcţie publică fiind promovat de partid. Dana Danciu a fost, până acum, singurul candidat care a invitat într-un mod transparent colegii de partid pentru a le prezenta  intenţia de a candida, dar şi programul politic.
Numărătoarea inversă a început, agitaţia este mare. Fostul deputat de Giurgiu îl curtează tot mai insistent pe unul dintre competitori, altul decât cel pe care l-ar susţine oficial. Ba, chiar, i-a făcut şi o “vizită”, spun unii că nu ar fi fost una simplă de curtoazie,  la o locaţia din vecinătatea statiei Peco de pe şoseaua Bucureşti. La plecare s-a oprit de vorbă, cu unul dintre liberali, probabil, unul dintre susţinătorii celui pe care-l vizitase.
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!