La zi ORDINE PUBLICA Social

Activități, în siguranță

Peste 50 de jandarmi vor fi la datorie în perioada 21-23 aprilie a.c. cu ocazia sărbătoririi Zilelor Municipiului Giurgiu. În cele 3 zile, jandarmii vor fi prezenți în mijlocul giurgiuvenilor și vor asigura măsurile necesare astfel încât manifestările cultural-artistice să se desfășoare în condiții de siguranță.
Activitățile vor avea loc în piața Unirii între orele 16.00-24.00, iar jandarmii vor acționa în echipe mobile, patrule pedestre de ordine publică, echipe operative de intervenţie şi prevenire a faptelor antisociale.
Având în vedere faptul că se estimează participarea unui public numeros la aceste manifestări, Jandarmeria Giurgiu recomandă cetăţenilor să aibă un comportament civilizat şi să anunţe cea mai apropiată patrulă de jandarmi dacă observă persoane care au comportament antisocial.
Totodată, pentru ca cetăţenii să sărbătorească în siguranță, jandarmii le recomandă:

  • să respecte regulile stabilite de organizatori şi indicaţiile forţelor de ordine;
  • să fie atenţi la bunurile şi obiectele personale și să să nu lase la vedere, în autoturisme, bunuri de valoare;
  • să supravegheze în permanență minorii care îi însoțesc;
  • să apeleze, în caz de urgenţă, numărul unic 112 sau să se adreseze, cu încredere, celei mai apropiate patrule de ordine şi siguranţă publică.

În această misiune jandarmii vor coopera cu efective din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Giurgiu și Direcției Poliției Locale.
 
Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul al IJJ Giurgiu

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!