Actualitate

PNL Giurgiu are soluţii pentru municipiu şi judeţ!

beianu buunDovedind cu prisosinţă că administraţia este un domeniu deja parcurs şi bine stăpânit de domnia sa, Dumitru Beianu, copreşedintele PNL Giurgiu,  confirmă şi competenţe politice la acelaşi nivel. Astfel, strategiile sale avansate  în competiţia electorală, conturează elemente obligatorii pentru aplicarea  cu succes a unui program de politici, la cel mai înalt nivel.

Răspunzând, aşadar, unor propuneri care insistau pe candidatura sa la Primărie, Dumitru Beianu a precizat că, tocmai din dorinţa ca PNL să câştige, sigur, alegerile locale, a ales parteneriatul cu Florian Nicolae, domnia sa având multe proiecte de continuat la Consiliul judeţean, unele chiar din vechiul său mandat, dar asta nu înseamnă că nu va sprijini permanent administraţia locală, pentru care PNL are, deja, un program bine definit  şi din care nu lipsesc capitole importante, cum ar fi:  infrastructură şi locuinţe.

Deşi este convins că noul guvern va fi unul liberal, Dumitru Beianu nu este la fel de sigur că acesta va putea susţine acoperirea datoriilor Primăriei Giurgiu şi toate domeniile lăsate nefinalizate de actualul primar,  aspecte care, cu siguranţă,  vor reprezenta, de fapt, presiuni ale cetăţenilor pentru viitorul primar. Având şi o soluţie în acest sens, Dumitru Beianu spune că singura salvare o reprezintă gândirea comună a celor două administraţii: municipală şi judeţeană. De altfel, platforma program a candidatului PNL la Primăria municipiului Giurgiu, deputatul Florian Nicolae, va fi parte integrantă a programului de dezvoltare promovat de Dumitru Beianu, candidatul PNL pentru preşedinţia Consiliului judeţean.

Considerând, de asemenea, că PNL reprezintă singura soluţie pentru giurgiuveni, Dumitru Beianu este dispus să explice de câte ori va fi nevoie acest lucru, fiindcă numai prin aplicarea programului PNL, giurgiuvenii pot beneficia de bunăstarea şi dezvoltarea mult aşteptate.

InfoPress

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!