Actualitate Comunicate Fără categorie La zi Politic

PNL Giurgiu: Avem nevoie de sprijinul giurgiuvenilor la alegerile din 6 decembrie pentru a obţine un scor cât mai bun şi pentru a trimite o echipă consistentă în Parlamentul României!

PNL este hotărât să câştige alegerile în judeţ, apoi vom munci pentru a implementa proiectele importante pentru giurgiuveni. Liberalii își asumă conducerea, fie la nivel guvernamental, fie în administrația locală nu pentru că este ușor, ci pentru că au soluții și viziune.

O noua zi de campanie, in mijlocul oamenilor

Echipa PNL Giurgiu a ajuns la Buturugeni, împreună cu președintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu, cu președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, alături de organizația locală PNL și consilierul județean Constantin Alecu, consilierul local Dan George Avram. Am avut discuții cu oamenii despre proiectele pe care le vom realiza pentru comunitate, în condițiile în care primarul PSD demonstrează că încă nu poate. Cetățenii au încredere în capacitatea Partidul Național Liberal de a forma o majoritate parlamentară solidă și responsabilă.Viziunea noastră, despre care le vorbim oamenilor, este cea a unei țări dezvoltate, cu locuri de muncă bine plătite și cu oportunități de viitor pentru tinerii din România.

Continuând seria întâlnirilor cu giurgiuvenii în campania electorală, deputatul Andrei Alexandru a fost și astăzi prezent între giurgiuveni. Respectând toate regulile impuse de pandemia de coronavirus, încearcă să fie prezent în cât mai multe comunități din județ, așa cum a fost și in acești patru ani de mandat. Astăzi, împreună cu colegii liberali din echipele de campanie, s-a întâlnit cu oamenii din Slobozia și Găujani. Ca și în alte localități, și aici au fost întâmpinați de oameni deschiși și sinceri, care le-au vorbit despre probemele cu care se confruntă în viața de zi cu zi, dar și despre ce așteaptă de la viitorii lor parlamentari de Giurgiu.

La Ogrezeni, localitatea giurgiuveană în care de fiecare dată, echipa PNL Giurgiu a participat cu placere la orice fel de întâlnire, iar în campaniile electorale oamenii au fost alaturi de organizatia locala a PNL, o echipa tanara si apropiata de ogrezeneni.

Avem nevoie de sprijinul giurgiuvenilor la alegerile din 6 decembrie pentru a obţine un scor cât mai bun şi pentru a trimite o echipă consistentă în Parlamentul României!

(Material comandat de PNL Giuurgiiu, cod mandatar financiar 11200025)

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!