Actualitate Politic

PNL Giurgiu: Candidaturile pentru Senat şi Camera deputaţilor au fost depuse la BEJ

pnl-parlamentPe 25 octombrie, de Ziua Armatei, în jurul amiezii, liberalii giurgiuveni au mers la Biroul Electoral Judeţean unde au depus dosarele de candidaturi pentru alegerile din 11 decembrie. Alături de candidaţii PNL Giurgiu pentru Senat şi Camera Deputaţilor, s-au aflat şi reprezentanţi ai BPJ.

Înainte de a depune dosarele, patru dintre candidaţi au făcut scurte declaraţii de presă.

“Este o zi importanta pentru filiala PNL Giurgiu… Ne propunem un scor de peste 25%, peste cel de la alegerile locale, ceea ce ne va permite să avem doi deputaţi şi un senator. Îmi doresc din suflet să avem o campanie electorală profesionistă, curată, bazată pe proiecte”, a declarat Gheorghe Ştefan, locul I pe lista pentru Camera deputaţilor.
“Sunt încrezător în şansele noastre şi cu siguranţă vom obţine un scor foarte bun în Giurgiu, fiindcă PNL, pe 11 decembrie, va obţine un rezultat care să-i permită să-l susţină pe Dacian Cioloş în funcţia de prim ministru al României”, a declarat, la rându-i Dan Vlaicu, candidatul PNL Giurgiu pentru primul loc la Senat
“Sunt  convins că formăm o echipă competentă, o echipă care va câştiga un scor foarte bun în aceste alegeri. Avem convingerea că la conducerea ţării va veni PNL şi că domnul Cioloş va pune în practica programul pe care şi l-a propus, iar PNL va susţine acest program”, a spus Marian Măroiu, candidatul de pe locul doi pentru Camera deputaţilor.
„Candidez pentru un loc la Senat. Sunt membru al unei echipe competente, credibile şi căreia îi urez mult succes. Le spun giurgiuvenilor să aibă încredere în PNL, să aibă răbdarea şi bunele intenţii pentru a verifica atent fiecare candidatură şi să facă diferenţa între VORBE şi FAPTE. Iar Dacian Cioloş a demonstrat că este un premier competent”, a afirmat Dumitru Beianu, candidatul PNL Giurgiu  pentru Senat, locul doi.pnl-1

Aşadar, candidaţii PNL Giurgiu sunt o echipă, acţionează ca o echipă,  şi, dincolo de tensiunile interne din  perioada desemnării candidaţilor, demonstrează că pot depăşi orice obstacol intern şi vin în faţa giurgiuvenilor cu o echipă de profesionişti – Dan Vlaicu, Dumitru Beianu, Gheorghe Ştefan, Marian Măroiu, Cosmin Marciu – oameni cu expertiză în domeniile în care activează, buni profesionişti,  aflaţi la prima candidatură pentru Parlamentul României, oameni care vor să schimbe imaginea negativă pe care o are forul legislativ al ţării – Parlamentul şi care se vor afla, cu adevărat, în slujba giurgiuvenilor.

M . M. 

 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!