Actualitate Important La zi Național Politic

PNL Giurgiu: Noul proiect politic va asigura succesul dreptei în bătăliile electorale ce urmează!

Pe 7 martie a fost semnat Protocolul privind afilierea la organizația județeană PNL Giurgiu a membrilor ALDE Giurgiu in frunte cu deputatul Toma Petcu, document aprobat in Biroul politic Judetean.

Partidul Național Liberal filiala Giurgiu a făcut astfel un mare pas în procesul de construire a unui proiect politic de dreapta ambițios, nou și puternic care va asigura succesul dreptei în bătăliile electorale ce urmează.  Exemplele de administrație liberală de succes sunt prezente peste tot în țară de aceea fiind absolut necesar ca fiecare localitate din județul Giurgiu să aibă șansa de a beneficia de administrația liberală, singura care a reușit să arate că cetățeanul trebuie să fie în centrul atenției și că localitățile din România, fie ele urbane sau rurale, pot fi dezvoltate armonios aducând locuitorilor bunăstare și comfort

Cele mai importante prevederi ale protocolului, sunt următoarele:

– deputatul Toma Petcu va ocupa funcția de prim-vicepreședinte al PNL Giurgiu. Din perspectiva alegerilor parlamentare, Toma Petcu va fi candidatul PNL Giurgiu pe primul loc pentru Senatul României

– Dumitrescu Silviu va ocupa funcția de prim-vicepreședinte al filialei municipale a PNL Giurgiu.

–  Atât la nivelul Biroului Politic Județean cât și la nivelul Biroului Politic Minicipal, vor fi cooptați de la nivelul Filialei Teritoriale ALDE Giurgiu și de la nivelul Organizației Municipale ALDE Giurgiu câte 15 membri ALDE dintre care un număr de 5 cu funcția de vicepreședinte și alți 10 cu funcția de membru.

– primarii în funcție, alții decât actualii primari ALDE, care au completat dosare de candidatură din partea ALDE vor fi desemnați candidați din partea PNL Giurgiu.

– constituirea unei comisii mixte care va avea rolul de a asigura prin negocieri afilierea fiecărei organizații locale ALDE la organizațiile locale PNL din județul Giurgiu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!