Actualitate

Poliţia caută un bărbat şi o femeie care au păcălit un bătrân, furându-i peste 150 de milioane lei vechi

L-au păcălit că sunt străini şi că au nevoie de ajutor, furându-i ulterior aproape 150 de milioane de lei vechi. Un bărbat şi o femeie sunt acum căutaţi de Poliţie, după ce au înşelat un bătrân din municipiul Giurgiu.
Poliţia Giurgiu anunţă printr-un comunicat că ieri, un vârstnic a fost abordat, în timp ce era chiar în centrul oraşului, de un bărbat în vârstă de circa 52 de ani, care s-a dat drept străin. Acesta l-a rugat insistent pe bătrân să îl ducă la spital. L-a urcat într-o maşină, unde mai era o femeie, între 40 şi 45 de ani. Iniţial, i-au cerut giurgiuveanului să le schimbe 100 de euro.
El i-a dus acasă, pentru că nu avea suficienţi lei la el. Bătrânul a mers în dormitor şi dintr-o cutie unde se aflau 19 100 lei, a luat suma de 3.000 lei, fiind observat de femeia necunoscută. Ulterior, cei doi au renunţat să schimbe valuta şi au hotărât să meargă împreună cu partea vătămată la spital, pentru a-i ajuta întrucât ei nu cunosc bine limba română.
Cei doi bărbaţi au plecat spre autoturism, iar femeia a rămas să bea o cafea. A solicitat apoi să meargă la toaletă, şi fără a fi observată de soţia proprietarului, a sustras din dormitor suma de 16 100 lei, rămasă în cutie şi a părăsit apartamentul.
Toţi trei au plecat Spitalul Judeţean Giurgiu, iar pe drum au oprit maşina şi l-au rugat pe vârstnic să le schimbe 50 de euro, abandonându-l în momentul în care acesta a intrat în interiorul casei de schimb valutar.
Poliţia Giurgiu le recomandă tuturor giurgiuvenilor în primul rând să fie foarte atenţi la persoanele străine  pe care le primesc în casă şi să nu le arate locul unde deţin bunuri sau bani.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!