Actualitate

PNL GIURGIU: Precizări cu privire la trecerea lui Marian Măroiu la PSD

Comunicat de presă

Referitor la situația generată de trecerea lui Marian Măroiu la PSD, considerăm că evenimentul, regretabil pentru așteptările giurgiuvenilor, necesită următoarele precizări:
⁃ În ultimul sondaj comandat de Organizația PNL Giurgiu au fost măsurați trei potențiali candidați pentru Primăria municipiului Giurgiu.pentru a stabili care dintre ei stă cel mai bine în preferințele electoratului. După finalizarea sondajului, a avut loc interpretarea acestuia, iar analiza făcută nu lasă niciun dubiu: un singur candidat din zona de dreapta are șansa de a câștiga Primăria municipiului Giurgiu și acesta NU nu este Marian Măroiu.
⁃ La acest moment este important de precizat că majoritatea consilierilor municipali rămân la PNL, urmând ca evaluarea organizației municipale sa fie realizată în perioada imediat următoare.
Revenind la subiectul principal, decizia d-lui Măroiu este una strict subiectivă.
Preocuparea noastră pentru desemnarea celui mai bun candidat la Primăria municipiului își urmează parcursul stabilit, iar anunțul final cu privire la numele viitorului candidat va fi comunicat la sfârșitul săptămânii viitoare.

PNL Giurgiu

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!