Politic

PNL pregătește lovitura de grație pentru traseiști

ordonanta

Toți cei care au ales să treacă de la un partid la altul în timpul mercato-ului organizat de vicepremierul Liviu Dragnea înainte de alegerile prezidențiale prin „celebra” OUG 55/2014 prin care s-a dat liber la traseism politic în rândul aleșilor locali sunt în mare pericol.

PNL a depus la Senat, la Comisia Juridică, acolo unde se dezbate Legea de aprobare a OUG-ului, un amendament prin care să se înlăture toate efectele ordonanței de urgență – adică toți cei plecați să fie forțați să se reîntoarcă în partidele de unde au plecat.

„În cazul în care Legea de aprobare a Ordonanței 55 va fi respinsă, atunci noi am venit cu un articol 2, în care spunem clar că toate efectele provocate de această ordonanță Dragnea să fie înlăturate – practic să se revină la situația anterioară”, a spus senatorul PNL Cătălin Boboc, președintele Comisiei Juridice a Senatului și cel care a depus amendamentul.

OUG 55 a prevăzut o perioadă de 45 de zile în care Legea aleșilor locali au fost suspendată și s-a dat liber la traseism politic.

www.stiripesurse.ro

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!