Actualitate

PNL va susține candidatura lui Nicușor Dan pentru Primăria Capitalei

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a anunțat, joi, decizia de a-l sprijini pe Nicușor Dan la alegerile pentru Primăria Capitalei.

Ludovic Orban a explicat că din cercetarea sociologică a PNL, a rezultat că toţi candidaţii PNL au şanse pentru a câştiga alegerile pentru Primăria Capitalei, dar nu există o garanție certă a faptului că PSD va fi învins în Bucuresti. De aceea, decizia cea mai înţeleaptă, în beneficiul bucurestenilor, a fost cea de a-l susţine pe Nicusor Dan în calitate de candidat, deoarece are capacitatea de a atrage şi susţinerea altor partide de dreapta şi astfel putem elibera, în mod cert, Bucureştiul de sub conducerea catastrofală a PSD-ului.

„În zilele următoare voi susţine propunerea în faţa Biroului PNL Bucureşti şi în faţa Biroului Politic Naţional al PNL. Obiectivul nostru e să asigure o guvernare locală pentru Bucureşti. Nu am avut negocieri politice cu Nicuşor Dan. PNL face un sacrificiu şi renunţă un candidat propriu şi susţine un candidat care nu e al PNL. Trecând peste egoismul firesc, eu am încredere deplină în Nicuşor Dan. Are toate datele necesare să asigure o guvernare locală performantă”, a declarat Ludovic Orban.

Prin decizia de a-l propune pe Nicușor Dan candidat la Primăria Capitalei susținut de PNL, liberalii dovedesc încă o dată că interesul bucureștenilor primează, fiind mult mai important decât orgoliul de partid.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!