Actualitate

Politia informeaza

TÂNĂRĂ DEPISTATĂ CONDUCÂND AUTOTURISMUL SUB INFLUENȚA SUBSTANȚELOR PSIHOTROPE

O tânără de 35 de ani, din municipiul Giurgiu, a fost depistată conducând un autoturism sub influența substanțelor psihoactive, de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Giurgiu.

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Giurgiu au depistat în trafic, în ziua de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 20.00, o tânără în vârstă de 35 de ani, din Giurgiu, în timp ce conducea  un autoturism pe Șoseaua București, în zona Liceului Ion Maiorescu, din municipiul Giurgiu, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive.

Întrucât conducătoarea autoturismului prezenta o stare psihofizică agitată a fost condusă la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu, unde fost testată preliminar, rezultatul fiind pozitiv opiacee („OPI”), fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezentei în organism a unor substanțe psihoactive.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

DEPISTAȚI TRANSPORTÂND PEȘTE FĂRĂ A AVEA DOCUMENTE DE PROVENIENȚĂ

Doi giurgiuveni sunt cercetați penal de polițiști după ce au fost depistați transportând peste 190 de kilograme de pește, în valoare de circa 1.000 de lei, fără să posede documente legale.

Vineri, 25 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Giurgiu au depistat în flagrant, în zona Canalului Plantelor – Pod Bizet, din municipiul Giurgiu, doi bărbați, de 47 ani și respectiv de 39 ani, ambii din municipiul Giurgiu, pescari comerciali autorizați, în timp ce transportau cu un autoturism cantitatea de 68 kg. de pește din specia plătică și 124 kg. pește din specia morunaș, fără a avea documentele de proveniență legală întocmite.

Cantitatea de pește, în valoare de aproximativ 1.000 lei, a fost confiscată de polițiști și predată către o societate specializată din municipiul Giurgiu, în vederea comercializării.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește.

DOI GIURGIUVENI CERCETAȚI PENAL DUPĂ CE AU SUSTRAS BUNURI DINTR-UN SUPERMARKET

Polițiștii giurgiuveni efectuează cercetări față de două persoane care au fost depistate că au sustras de pe rafturile unui magazin, din municipiul Giurgiu, bunuri în valoare de peste 180 lei.

Astfel, la data de 26.01.2019, în jurul orei 14.10, în urma sesizării efectuate de reprezentantul unui supermarket din Giurgiu, polițiști de la Poliția Municipiului Giurgiu și un jandarm din cadrul I.J.J. Giurgiu, au depistat un bărbat de 45 ani, din comuna Prundu, județul Giurgiu, care a sustras de pe rafturile magazinului o sticlă de whisky, în  valoare de 149,90 lei.

De asemenea, în jurul orei 14.50, polițiștii giurgiuveni, în timp ce se aflau în incinta aceluiași magazin din municipiul Giurgiu, au depistat o tânără de 18 ani, din comuna Frătești, județul Giurgiu, care a sustras de pe rafturi o apă de toaletă, în valoare de 34,95 lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate în cele două cazuri iar bunurile respective au fost predate reprezentanților societății.

Polițiștii au întocmit două dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!