Actualitate La zi Național

POLITISTII ANTIDROG ROMANI ȘI CEI AMERICANI AU DEZMEMBRAT CELEBRA GRUPARE DE MOTOCICLIȘTI “HELLS ANGELS”

POLITISTII ANTIDROG ROMANI ȘI CEI AMERICANI AU DEZMEMBRAT CELEBRA GRUPARE DE MOTOCICLIȘTI “HELLS ANGELS”

Polițiști antidrog romani împreuna cu reprezentații ai D.E.A., U.S. Marshals Service, Homeland Security Investigations și procurori ai Statelor Unite ale Americii au arestat mai multe persoane din clubul moto Hells Angels, fiind acuzați de trafic internațional de droguri de mare risc, spălare de bani și omor. 

In urma perchezițiilor si a actiunilor operative efectuate de politisti, in București și in Ilfov au ridicat de la motocicliștii americani, neo-zeelandezi, chinezi, germani și români, 200.000 de dolari, în numerar, un pistol cu muniția aferentă,12 motociclete și 2 autoturisme de lux și cocaina.

Politistii au depistat într-un apartament din București și au arestat doi cetățeni neozeelandezi (urmăriți internațional prin INTERPOL), care tocmai negociau plata unei cantități importante de cocaină, ce urma să fie transmisă din Mexic în Noua-Zeelandă. 

Grupul infracțional organizat se ocupa de obţinerea unor cantităţi însemnate de cocaină şi metamfetamină din Statele Unite ale Americii şi din alte state şi distribuirea apoi în beneficul mai multor grupuri cunoscute de crimă organizată care operează în Statele Unite ale Americii, Uniunea Europeană şi Nouă Zeelandă.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!