Actualitate

Poliţiştii giurgiuveni au nevoie de ajutorul nostru în găsirea a două fete care au plecat de acasă

UntitledPoliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu fac apel la cetăţeni să îi anunţe dacă au informaţii cu privire la două minore din municipiul Giurgiu, judeţul Giurgiu, care în ziua de 23 aprilie a.c., au părăsit voluntar domiciliul.
STAN FLORENTINA ALINA, de 14 ani(foto 1), născută în municipiul Giurgiu, a plecat către şcoală în data de 23.04.2014, în jurul orei 11.30, de la domiciliul din municipiul Giurgiu, judeţul Giurgiu, iar de la terminarea cursurilor şi până în prezent nu a revenit şi nici nu a contactat familia.
SEMNALMENTE:
Înălţime 1,63 metri, greutate 43 kg., păr castaniu lung şi drept, ten măsliniu, ochii căprui, faţă ovală, iar ca semn particular are o cicatrice post operatorie de apendicită.
VESTIMENTAŢIE/ÎNCĂLŢĂMINTE/ACCESORII:
La momentul plecării purta colanţi de culoare roz cu alb, tricou roşu cu mânecă scurtă, era încălţată cu pantofi tip sport de culoare albă.
Nu are asupra sa sume de bani, telefon mobil sau carte de identitate, doar geanta cu rechizite şcolare şi cărţi.
BUSUIOC ANTOANETA GEORGIANA(foto 2), de 12 ani, născută în municipiul Giurgiu, a plecat în data de 23.04.2014, în jurul orei 13.00, de la casa de tip familial din municipiul Giurgiu, judeţul Giurgiu, unde este instituţionalizată, iar până în prezent nu a revenit.
SEMNALMENTE:
Înălţime 1,55 metri, greutate 55 kg., păr negru lung şi drept, ten măsliniu, ochii căprui.
I.P.J. Giurgiu nu deţine fotografia minorei.busuioc antoaneta georgiana
VESTIMENTAŢIE/ÎNCĂLŢĂMINTE/ACCESORII:
La momentul plecării purta un trening albastru, tricou cu mânecă lungă de culoare albă şi era încălţată cu pantofi tip sport (baschet) de culoare albastru.
Există posibilitatea ca cele două minore, prietene şi eleve la aceeaşi unitate de învăţământ, să fie plecate împreună.
În caz de depistare se va contacta Biroul Urmăriri din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu, la numerele de telefon 0246 207164 sau 0246 207161 sau Dispeceratul Poliţiei Municipiului Giurgiu, la numerele de telefon 0246 207604 sau 0246 207605.
 
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!