Actualitate Social

Poliţiştii şi jandarmii giurgiuveni veghează şi asupra Bac-ului şi a Evaluării Naţionale

bacalaureatÎncepând de marţi 10 iunie şi până în data de 11 iulie a.c., pentru desfăşurarea optimă a activităţilor specifice în timpul Examenului de Bacalaureat şi Evaluării Naţionale – 2014, poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică şi rutieră de la I.P.J. Giurgiu vor acţiona alături de jandarmi şi poliţişti locali, atât în mediul urban cât şi rural, în vederea asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică în zona adiacentă unităţilor de învăţământ.

Totodată poliţiştii vor desfăşura activităţi de menţinere a ordinii în perimetrele centrelor de examen şi de evaluare în scopul bunei desfăşurări a activităţilor didactice şi vor însoţi transportul lucrărilor de la centrele de examinare către centrele de evaluare.
În perioada desfăşurării Examenului de Bacalaureat zilnic vor acţiona 22 de poliţişti de ordine publică şi 8 poliţişti rutieri, sprijiniţi de 15 jandarmi şi 4 poliţişti locali. Poliţiştii rutieri şi cei din cadrul dispozitivelor de siguranţă publică vor patrula cu mijloacele auto în zona unităţilor de învăţământ pentru a asigura fluenţa traficului rutier şi pentru prevenirea oricăror situaţii generatoare de riscuri.
Cu ocazia activităţilor specifice ce se vor desfăşura pe timpul Evaluării Naţionale – 2014, 96 de lucrători ai M.A.I., respectiv 66 de poliţişti de ordine publică, 12 poliţişti rutieri, 10 jandarmi şi 8 poliţişti locali vor fi prezenţi zilnic la unităţile şcolare în vederea asigurării ordinii şi siguranţei publice.
Comunicat de presă IJP Giurgiu

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!