Politic

Prea mulţi candidaţi de dreapta, unul singur de stânga

iohannis

Candidatul Alianţei Creştin Liberale la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, a declarat vineri, la Arad, că mizează pe voturile ardelenilor şi bănăţenilor, dar speră să îi convingă şi pe tineri să iasă la urne, acestora urmând a le fi adresată o bună parte a campaniei sale electorale.

”Vom avea o campanie specială pentru tineri, deoarece aceştia sunt foarte reticenţi faţă de politicieni, numai că eu sunt convins că îi voi convinge. Ei sunt viitorul acestei ţări, generaţia de mâine, şi sper că voi reuşi să-i mobilizez să iasă la urne. Cât priveşte actuala conjunctură electorală, desigur că ar fi fost ideal să existe mai puţini candidaţi de dreapta. Nu este însă nici o problemă. Suntem  într-adevăr prea mulţi candidaţi de dreapta şi unul singur de stânga, dar eu, unul, sunt foarte încrezător în demersurile noastre de-a lungul campaniei electorale.”, a declarat actualul primar al Sibiului.

Iohannis nu a uitat să menţioneze că dacă va ajunge preşedinte, nu va coabita politic cu nimeni, deoarece coabitarea înseamnă troc politic, dar va colabora cu guvernul condus de oricine va fi prim ministru.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!