Actualitate

Prefectul județului, Aneta Matei, a atacat în contencios Hotărârile CJ prin care Vasile Andronache a fost eliberat din funcție și cea prin care Ionut Preda Gabriel i-a luat locul

Prefectul județului Giurgiu, Aneta Matei, a atacat în contencios administrativ Hotărârile Consiliului Judeţean Giurgiu prin care Vasile Andronache a fost eliberat din funcția de vicepreședinte și cea prin care Ionut Preda Gabriel i-a luat locul acestuia.

Prefectul judetului Giurgiu, Aneta Matei, a demarat procedura  atacarii in instanta de contencios-administrativ, actiune ce are ca obiect „anularea Hotararii nr. 9 privind eliberarea domnului Vasile Andronache din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Giurgiu si a Hotararii nr. 10 privind alegerea in functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean a domnului Ionut Preda Gabriel, precum si a tutuuror efectelor juridice prodduse de  aceste acte administrative.

Motivele avute in vedere la promovarea actiunii se refera, in principal, la incalcarea dispozitiilor legale reeritoare la suplimentarea ordinii de zi a sedintei ordinare desfasurata de Consiliul Judetean Giurgiu in data de 14.02.2020 si la adoptarea  hotararilor respective fara majoritatea prevazuta de OUG nr. 57/2019 privind Codul administrativ”.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!