Actualitate

Prefectul judeţului mulţumeşte celor ce au răspuns apelului său şi au constituit stocuri pentru situaţii de urgenţă

Iarna care se apropie de sfârşit a dezvăluit autorităţilor judeţului un lucru mai puţin plăcut: Giurgiu nu dispunea de stocuri de alimente şi apă în cazuri de urgenţă. Situaţia s-a schimbat după ce prefectul Lavinia Crişu făcea un apel către angajaţii instituţiilor de stat din judeţ.

În prima şedinţă a Colegiului Prefectural din acest an, prefectul Lavinia Crişu semnala lipsa stocurilor de apă şi alimente pentru situaţii de urgenţă şi făcea un apel către angajaţii instituţiilor de stat să contribuie cu sume modice, pentru a se putea constitui aceste stocuri. Apelul prefectului nu a rămas fără ecou, astfel că acum, Crucea Roşie dispune de stocuri de alimente şi apă, pentru circa 600 de persoane. Profitând de întâlnirea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă de marţi, prefectul a ţinut să mulţumească pentru implicare.

Printre instituţiile ce au răspuns apelului lansat de Prefectură se numără AJOFM, Casa de Pensii, ITCSMS, Direcţia de Sănătate Publică, Direcţia de Statistică, Garda de Mediu, Oficiul de Cadastru, Direcţia de Finanţe, Garda Financiară, APIA, Centrul Militar Judeţean, OJPC, dar şi firma Dunapan.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!