Actualitate

Pregătiri pentru scrutinul de duminică, la Ogrezeni

alegeri (1)

Pregătirile pentru alegerile prezidenţiale de duminică, 2 noiembrie a.c., au intrat în linie dreaptă în comuna Ogrezeni. Aici, cele patru secţii de votare au fost deja amenajate de către administraţia locală. Şi de această dată, locaţiile desemnate sunt cele cunoscute de cetăţenii cu drept de vot din comună, ne spunea primarul Jean Jipa.

Cum autorităţile locale din Ogrezeni au acordat o atenţie aparte calendarului pregătirilor pentru alegerile prezidenţiale, cei 3700 de cetăţeni cu drept de vot din satele Ogrezeni şi Hobaia sunt aşteptaţi, duminică, la cele patru secţii de votare amenajate, pentru a-şi exercita un drept constituţional.

„Am asigurat logistica necesară la toate cele patru secţii de votare amenajate la nivelul unităţilor şcolare de pe raza comunei şi, la acest moment, suntem pregătiţi pentru scrutinul din 2 noiembrie”, sublinia primarul Jean Jipa.

Cum votul este un drept câştigat şi e păcat să fie risipit sau ignorat, primarul  din Ogrezeni, Jean Jipa, îi invită pe consătenii săi să meargă la urne, în număr cât mai mare, fiindcă –  spune acesta – de votul fiecăruia depinde propriul destin, dar şi viitorul României.

„Îi îndemn pe toţi locuitorii comunei să vină şi să îşi aleagă preşedintele, conform convingerii pe care fiecare şi-a format-o cu privire la persoanele lansate în cursa electorală”.

Întrucât, de la scrutin la scrutin, numărul candidaţilor înscrişi pentru cea mai înaltă funcţie în stat este în creştere, primarul din Ogrezeni s-a referit şi la acest aspect. „Aşa cum legea prevede că fiecare cetăţean îşi poate exercita dreptul de a candida şi de a fi ales nu mă miră faptul că numărul prezidenţiabililor este aşa de mare. Pentru noi, oamenii, contează cel care-şi va asuma responsabilitatea cu privire la bunăstarea poporului român. Până acum, niciunul nu a ţinut seama de voinţa poporului. Uitaţi-vă în ce situaţie penibilă se află, la sfârşitul a două mandate, domnul Traian Băsescu. Îşi finalizează mandatul cu fratele în puşcărie. Şi noi ne mai mirăm că nu a făcut nimic pentru poporul român. Păi, dacă domnia sa nu a fost în stare să prevină producerea unor asemenea evenimente în familie, ce grijă să mai aibă de popor!”, concluziona Jean Jipa.

Despre doamnele candidat, primarul Jipa, glumeţ din fire, a avut numai cuvinte de bine. „Din câte am observat, am văzut şi am auzit, doamna Udrea este bună. Şi nu este doar părerea mea. Au recunoscut acest lucru şi cei mai reprezentativi lideri politici ai ţării. Şi ei au spus că … este bună. Deci, e bună pentru preşedinte! Despre doamna Macovei nu ştiu ce să vă spun. Nici alţii nu au vorbit prea mult despre ea. Sincer, nu am analizat platforma program a doamnei”.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!