La zi

Disperare în PSD: vor să închidă gura presei!

cenzura_57550700

Confruntaţi cu numărul mare de acţiuni ale DNA împotriva activului de forţă al partidului, social-democraţii trec la acţiuni care denotă disperare.

Neputincioşi în faţa procurorilor DNA, care intră ca un tanc în afacerile celor mai „sfinţi” baroni ai partidului, s-a trecut la răzbunarea pe presa care reflectă din belşug în aceste zile această stare de lucruri.

Guvernul a decis în şedinţa de miercuri dă dea un aviz favorabil pentru o propunere de modificare a Codului Penal. Sunt prevăzute pedepse cu închisoarea pentru cei care vor dezvălui informații care nu au caracter public din dosarele penale.

Proiectul de modificare a legii a trecut marți tacit de Senat și urmează să fie discutat de Camera Deputaților. El a fost iniţiat de senatorul PSD Şerban Nicolae, avocatul generalului Voicu, care acum execută o pedeapsă cu ani grei de puşcărie pentru fapte de corupţie.

Asta înseamnă că, dacă propunerea care tocmai a primit binecuvântarea Guvernului va deveni lege, toţi jurnaliştii care îşi vor mai permite să dezvăluie fapte de corupţie, înscrisuri, probe audio şi video şi tot ce e legat de acestea sunt pasibili de puşcărie.

articol preluat de pe siteul www.stiripesurse.ro

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!