Actualitate

PREVENIRE LA LETCA NOUĂ, CLEJANI ȘI BUCȘANI

Polițiștii giurgiuveni continuă activitățile de prevenire și în localitățile Letca Nouă, Clejani și Bucșani, județul Giurgiu.
Miercuri, 1 august a.c., polițiștii giurgiuveni au desfășurat activități de prevenire a infracțiunilor contra patrimoniului, a infracțiunilor de “Lovirea sau alte violențe”, a infracțiunilor de violență în familie, a infracțiunilor de înșelăciune, precum și în cadrul Planului de Măsuri pentru incluziunea socială a cetățenilor români aparținând  minorității rome și în localitățile Letca Nouă, Clejani și Bucșani, județul Giurgiu.
Principalele obiective ale acestor activități de prevenire au constat în informarea și  responsabilizarea persoanelor, potențiale victime ale infracțiunii de furt din locuințe și a infracțiunilor de înșelăciune,  cu privire la măsurile de siguranță pe care trebuie să le adopte pentru a nu deveni victime ale acestor infracțiuni.
Cu această ocazie cetățenii din mediul rural au fost informați cu privire la modurile de operare a infractorilor ( metoda „Accidentul”, metoda „Câștigul”, metoda „împrietenirea” etc.), le-au fost oferite pliante cu recomandări informativ-preventive și prezentate modalități de evitare a conflictelor în mediul familial și a infracțiunilor de înșelăciune.
Au fost distribuite pliante cu recomandări informativ-preventive privind furturile din locuințe și prezentate modalități de evitare a conflictelor în mediul familial.
Respectarea drepturilor și libertăților fundamentale ale omului, asigurarea liniștii în societate și ordinii publice, apărarea vieții și sănătății persoanei reprezintă o prioritate în activitatea polițiștilor giurgiuveni.
IPJ Giurgiu

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!