Actualitate

Zeci de sanctiuni intr-o singura zi. Politistii giurgiuveni nu au iertat nimic!

Politistii giurgiuveni au  organizat, in cursul zilei de marti, mai multe actiuni la nivelul judetului Giurgiu. Sanctiunile aplicate depasesc 19 mii lei. Practic, politistii giurgiuveni nu au iertat nimic.
„Marți, 31 iulie a.c., între orele 13.30.00-17.00, polițiștii giurgiuveni au organizat o razie la nivelul județului Giurgiu, pe linia creșterii vizibilității elementului polițienesc, prevenirea și combaterea faptelor la r egimul rutier, dar și a ordinii și liniștii publice.
În urma activităților efectuate a fost constatată o infracțiune la regimul rutier (conducere cu dreptul de a conduce suspendat,) și au fost aplicate 60 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 19.039  lei.
Polițiștii giurgiuveni au reținut un permis de conducere, un certificat de înmatriculare  și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare. Totodată, au fost legitimate și implementate 223 persoane și 185 autovehicule oprite, verificate și implementate.
De asemenea, polițiștii giurgiuveni au verificat și 11 societăți comerciale. ” se arata in comunicatul remis mass-media.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!