Actualitate

PRIMA EDIȚIE A CONCURSULUI DE PESCUIT ORGANIZAT PENTRU POLIȚIȘTI

Pe 16 iunie a.c., polițiștii giurgiuveni, membrii ai Asociației Internaționale a Polițiștilor, participă la concursul de pescuit și bancuri pescărești organizat de către I.P.A. – Regiunea 1 Giurgiu la o amenajare piscicolă din localitatea Izvoarele, județul Giurgiu.
Activitatea este una extraprofesională, de socializare, unde concurentii au ocazia de a-și împărtăși experiențele propri, de a schimba idei, ca între pescari, dar și de a se amuza având în vedere binecunoscutele bancuri despre pescari.
Pentru participare, membrii trebuie să fie constituiți în echipe de minimu două persoane, să aibă două unelte de pescuit, iar la finalul concursului să spuna un banc.
Concursul se desfășoară în intervalul 08.00-12.00, după care pescarii „mincinoși” sunt invitați să servească borșul de pește și bucatele preparate de organizatori.
Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu sunt prezenți pentru asigurarea unui climat de liniște și siguranță publică, astfeel incat  participanții să se bucure în liniște de competitie.
 
 
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!