Actualitate

SUPERKOMBAT LA GIURGIU

superkombat-wgp-giurgiu-300x168CELEBRUL BRAND SUPERKOMBAT VINE SĂPTĂMÂNA VIITOARE LA GIURGIU CU CEI MAI TARI LUPTĂTORI DIN LUME. EVENIMENTUL VA FI TRANSMIS PE CINCI CONTINENTE, ORGANIZATORII AŞTEPTÂNDU-SE LA O AUDIENŢĂ URIAŞĂ. COMPETIŢIA VA PROMOVA PE LÂNGĂ SPECTACOLUL ÎN SINE EUROREGIUNEA GIURGIU – RUSE. GALA SUPERKOMBAT VA AVEA LOC ÎN SALA „CHAUNCEY HARDY”, CEL MAI IEFTIN BILET URMÂND SĂ COSTE 50 DE LEI. ÎN RING VA URCA ŞI UN GIURGIUVEAN, PRACTICANTUL DE KARATE KYOKUSHIN MIREL IACOB.
Evenimentul va avea loc pe 12 octombrie în Sala Sporturilor „Chauncey Hardy”, evenimentul urmând să fie transmis pe 5 continente de mai multe televiziuni printre care şi Eurosport.
Anunţul oficial a fost făcut joi după-amiază într-o conferinţă de presă la care au participat Eduard Irimia alături de trei sportivi, de primarul Nicolae Barbu şi deputatul Florian Nicolae.
În eveniment a fost inclus şi oraşul Ruse, susţinut de Giurgiu în competiţia pentru titlul de capitală europeană a anului 2019. De altfel, o prezentare de acelaşi gen a avut loc şi în Bulgaria.
Eduard Irimia a oferit mai multe date despre sistemul de disputare. Pe lângă clasica piramidă la care vor participa 8 dintre cei mai buni luptători ai genului vor fi introduse şi întâlniri internaţionale.
Printre concurenţi se numără campionul SuperKombat Bogdan Stoica, Fiul lui Dracula Sebastian Ciobanu, „Spartanul” Redouan Cairo sau „Bestia” James Wilson. În gală va lupta în premieră şi un giurgiuvean, Mirel Iacob, campion la karate kyokushin.
Singura problemă a organizatorilor este legată de sală, una mică pentru astfel de evenimente. Chiar şi aşa vor fi puse în vânzare două tipuri de tichete: Un loc în tribună va costa 50 de  lei, iar unul VIP, alcătuit din scaune montate în apropierea ringului vor putea fi cumpărate cu 250 de lei. Eduard Irimia a mai spus că tichetele vor fi puse în vânzare începând de vineri în reţeaua Eventim precum şi în magazinele de telefonie mobilă.
Bugetul acestei gale este de 150.000 de euro, cea mai mare parte din sumă urmând să fie acoperită din drepturile de televizare şi sponsorizări. La o astfel de gală, aturorităţile locale contribuie în mod normal cu 30% din sumă.
Organizatorii şi luptătorii se vor întoarce în Giurgiu pe 11 octombrie pentru cântarul oficial. De asemenea cu câteva zile înainte va fi montat şi ringul în care vor avea loc luptele, un ring special adus din Capitală.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!