Cultură

Prima premieră teatrală din acest an s-a jucat cu casa închisă

Ioan Isaiu, Ionela Nedelea şi Sorin Misirianţu este echipa care a vândut încă de săptămâna trecută toate biletele pentru premiera ce a avut loc marţi seară, 21 februarie.

Doi actori tineri, cunoscuţi de public, trecuţi prin lumina reflectoarelor dar şi crescuţi pe scena teatrelor dinţarăau venit laGiurgiupentru acest proiect gândit de directorul Mircea M. Ionescu.

Luni 13 februarie, într-o pauză de repetiţii, la Cafeneaua Artiştilor, echipa în cauză şi-a prezentat proiectul în faţa jurnaliştilor, iar marţi l-a adus în faţa publicului. De la conferinţă nu a lipsit directorul Teatrului “Tudor Vianu”, Mircea M. Ionescu cel care a venit cu ideea acestui spectacol după un text de Teodor Mazilu, text îmbinat cu fragmente din Shakespeare, Cehov şi Băieşu.

Interpreta personajului Emilia, Ionela Nedelea, a mărturisit că se bucură să lucreze la acest spectacol şi să facă parte dintr-o echipă în care se simte foarte bine.

Încântat de teatrul giurgiuvean în care spune că a găsit o echipă tehnică în care simte “Efervescenţa premierei, nicidecum sictirul întâlnit în alte lăcaşe culturale”, Ioan Isaiu a spus că reîntoarcerea la teatru după mai bine de 5 ani de televiziune se explică ca fiind efectul unei iubiri devoratoare, care nu te poate ţine departe prea mult timp. Mireasma repetiţiilor în teatru nu poate fi comparată cu nimic, aici e locul creator, a declarat Ioan Isaiu.

Directorul artistic al spectacolului, tânărul actor şi regizor Sorin Misirianţu, a dezvăluit presei de unde a plecat acest spectacol, după care ne-a îngăduit să asistăm, preţ de câteva minute, la repetiţii.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!