Actualitate

Primăria înlocuieşte punctele termice vechi cu substaţii moderne

Primăria municipiului Giurgiu execută în această perioadă lucrări de modernizare a reţelei termice din cartierul Negru-Vodă, lucrări ce prevăd înlocuirea vechilor puncte termice 71 şi 73 cu substaţii moderne care vor alimenta cu agent termic blocurile din această zonă.

“O astfel de substaţie modernă va fi pusă în funcţiune la sfârşitul lunii ianuarie şi la Şcoala Generală Acad. Marin Voiculescu”, a declarat directorul tehnic din cadrul Primăriei, Mircea Cioclu. Finanţarea acestor lucrări a fost asigurată de Ministerul Administraţiei şi Internelor printr-o alocare de 7 miliarde de lei vechi şi de către Consiliul Local Giurgiu, cu suma de 8 miliarde de lei vechi.

Tot în acest cartier, locuitorii  îşi pot plăti taxa de salubritate la casieria de la scara de bloc şi nu la sediul din Piaţa Centrală. Aceştia au la dispoziţie din acest an o casierie aproape de casa lor, amenajată la cererea asociaţiilor de proprietari din zonă, în spate la patibar.

Programul de funcţionare al casieriei este acelaşi cu cel al casieriei centrale, de luni până vineri, de la ora 09.00 la ora 17.00, şi sâmbătă, de la 09.00 la 12.00.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!